The perfect guide to the casino

Vilde Agger: Tjener kassen

Daniel Aggers kloakvirksomhed tjener kassen.

Daniel Agger er ikke længere professionel fodboldspiller, og i stedet har han kastet sig over flere forskellige virksomheder. Han startede sin kloakvirksomhed, Kloagger, tilbage i 2012, og efter et par år med underskud og mindre overskud er der nu i den grad kommet gang i forretningen.

Således viser det seneste regnskab, at millionerne ruller ind, og at fremtiden byder på endnu mere vækst. Det forventer ledelsen således.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Det er ledelsens forventning, at selskabet vil vækste med minimum 10 pct. i det kommende regnskabsår, og ledelsen ser gode muligheder for at skabe endnu bedre indtjening i fremtiden, står der i ledelsesberetningen.

Kloagger har netop offentliggjort det seneste årsregnskab for 2019/20, og her viser selve regnskabet, at kloakselskabet kommer ud af regnskabsåret med et overskud på 5,7 mio. kr., hvilket er det største i virksomhedens historie.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Her ses det også, at bruttofortjenesten er steget fra 20,4 mio. kr. til knap 23,5 mio. kr., og at egenkapitalen er steget fra knap 15 mio. kr. til lige under 20 mio. kr.

Daniel Agger er bestyrelsesformand og hovedaktionær i virksomheden, mens at hans lillebror er adm. direktør.

Den tidligere danske landsholdsanfører fik 75 kampe for Danmark, mens at han på klubplan repræsenterede Brøndby IF og Liverpool. Han stoppede sin karriere tilbage i 2016.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Vild afslutning: BIF slår FCK med scoring i overtiden – Se højdepunkterne fra dramaet her.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top