The perfect guide to the casino

Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du onsdagens rygtebørs.

Både Liverpool og Real Madrid vil gøre et forsøg på at købe verdensstjernen Kylian Mbappé af Paris Saint-Germain til næste sommer. Franske l’Équipe har meget mere om den sag. (Du kan se Kylian Mbappé lave et smukt mål med hælen på videoen øverst på denne side).

Manchester United er ifølge skotske Daily Record i forhandlinger med FC Barcelona om at købe den franske fløjspiller, Ousmane Dembélé, som ellers også har været rygtet på vej til Liverpool.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Edinson Cavani er blevet tilbudt til Real Madrid, efter at den uruguayanske angribers kontrakt med Paris Saint-Germain er løbet ud. Den historie har spanske MARCAs engelksprogede version.

Hans landsmand, Luis Suárez, har en mundtlig aftale med Atlético Madrid, men hans nuværende klub, FC Barcelona, er ifølge Goal meget modvillige i forhold til at forhandle med La Liga-konkurrenterne fra hovedstaden.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Everton vil ifølge The Sun have 80 millioner pund (650 millioner kroner), hvis de skal sælge angriberen Dominic Calvert-Lewin. Avisen skriver, at Manchester United er interesserede – men næppe til den pris.

The Boot Room citerer Sky Sports for, at Spartak Moskva er interesserede i Tottenhams problembarn, Serge Aurier, der er back og spiller landsholdsfodbold for Elfenbenskysten.

FC Portos brasilianske venstre back, Alex Telles, er ifølge The Guardian fortrøstningsfuld i forhold til et skifte til Manchester United. Men klubberne kan foreløbig ikke blive enige om en overgangssum.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top