The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du søndagens rygtebørs.

AC Milan har overhalet FC Barcelona i jagten på Lyons hollandske superstjerne, Memphis Depay. Den historie har Sportsmole. (Du kan se Memphis Depay lave legestue på videoen øverst på siden).

Riqui Puig er ifølge spanske SPORT chokeret over, at han som udgangspunkt ikke indgår i planerne for den kommende sæson for den nye træner i FC Barcelona, Ronald Koeman. Det vides dog ikke, om det vil få den 21-årige midtbanepsiller til at søge andetsteds hen – eventuelt på en lejeaftale.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Inters uruguayanske forsvarer, Diego Godin, skifter ifølge italienske Calciomercato til liga-konkurrenterne fra Cagliari. Veteranen nåede således kun en enkelt sæson hos de blåsorte milanesere efter ni år i Atlético Madrid.

The Sun har en historie om, at FC Barcelona to gange skal have budt på Max Aarons, men at den engelske backs klub, Premier League-nedrykkerne Norwich, har sagt nej begge gange.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Hvis det lykkes for Crystal Palace at få solgt den tidligere FCM-angriber, nordmanden Alexander Sørloth, til tyske RB Leipzig, kan det ifølge The Guardian rejse penge til, at klubben kan købe Brentfords algeriske angriber, Saïd Benrahma.

Ifølge Daily Telegraph (kræver login) er Manchester City ude efter Sevillas franske midterforsvarer, Jules Koundé, og det kan ende med en byttehandel, der sender den argentinske forsvarer, Nicolás Otamendi, den anden vej.

Sheffield Uniteds manager, Chris Wilder, siger ifølge Yorkshire Live, at klubben har forhandlet med Liverpool om muligheden for at leje stortalentet Rhian Brewster. Men der er flere klubber, der er ude efter den 20-årige angriber, der i foråret var udlejet til Swansea i den næstbedste række.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top