The perfect guide to the casino

Medie: Pavlovic ender i Brøndby IF

Andrija Pavlovic er meget tæt på Brøndby IF, og meget tyder på, at det er klubben fra Vestegnen, han er enig med en aftale omkring.

B.T. breakede onsdag nyheden om, at Andrija Pavlovic kunne ende i Brøndby IF, efter Carsten V. Jensen havde spurgt ind til den serbiske angriber, som er ude i kulden i Rapid Wien.

Dagen efter fulgte østrigske Kurier op med historien om, at den tidligere FC København-angriber var blevet enige med en klub om de personlige detaljer om en kontrakt – endnu manglede dog en aftale mellem klubberne.

Avisen satte ikke navn på den klub, der var enig med ham, men nu skriver sportskiportal.rs, at han ender i Brøndby IF, hvis klubben kan blive enige med Rapid Wien om en overgangssum.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Brøndby IF er nemlig klubben, der er enig med Andrija Pavlovic om en aftale, hævder mediet.

Carsten V. Jensen har tidligere udtalt, at man ikke har råd til at betale en transfersum for nogen spiller i dette transfervindue, og derfor håber han at få Andrija Pavlovic på en fri transfer.

Den tidligere FC København-angriber er henvist til reserveholdet i Rapid Wien, og han har allerede kontraktudløb om et år. Den østrigske klub har bedt ham finde en ny klub – og det har han tilsyneladende fundet i Brøndby IF.

Den danske journalist Søren Sorgenfri kalder ikke Andrija Pavlovic for en ‘done deal’, men han erfarer, at Brøndby IF er inde i billedet til den 26-årige angriber.

B.T.’s fodboldredaktør Michel Wikkelsø Davidsen har også beskrevet, at Brøndby og Andrija Pavlovic nærmer sig et match.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Gensyn med de vildeste derbyer – vi blev forkælet med lækre mål i 2003!

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top