The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du torsdagens rygtebørs.

Daily Mail skriver, at Tottenham er parat til at smide den engelske landsholdsspiller, Dele Alli, ind i handlen for at få Gareth Bale tilbage fra Real Madrid, som den walisiske angriber skiftede til i 2013 for 745 millioner kroner. (På videoklippet øverst på siden kan du se Gareth Bale score for Real Madrid i Champions League mod Borussia Dortmund).

FC Barcelona vil gerne købe forsvarsspilleren Eric Garcia af Manchester City, hvis de kan sælge de franske forsvarsspillere Samuel Umtiti og Jean-Clair Todibo, der aldrig har slået an. Spanieren selv var ungdomsspiller i Kataloniens Stolthed, inden han skiftede til Premier League-klubben i 2017. Daily Mail har mere om sagen.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Inter er stadig interesserede i Chelseas brasiliansk-fødte italienske back, Emerson Palmieri, men West Ham er også på banen, og de vil gerne nøjes med at leje ham – hvorefter han af gode grunde kan blive boende i London og let kan komme tilbage til Stamford Bridge, hvis det skulle blive aktuelt. Den historie har The Independent.

Transfer-journalisten Gianluca di Marzio skriver, at Inter skal have solgt den uruguayanske forsvarsspiller, Diego Godin, førend det kan komme på tale med et køb af den chilenske midtbanespiller, Arturo Vidal FC Barcelona.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Everton har forstærket sig markant, men nu er klubben også klar til at sælge ud af nogle af dem, der er ved at blive til overs. Ifølge Daily Mirror vil Carlo Ancelotti af med den engelske angriber, Theo Walcott, den nigerianske wing, Alex Iwobi, og den italienske angriber, Moise Kean.

Bayer Leverkusen er ifølge tyske Sport Bild interesserede i Arsenals bosniske back, Sead Kolasinac. Den tyske klub har penge efter at have solgt Kai Havertz til Chelsea og Kevin Volland til Monaco, og træner Peter Bosz ønsker ikke udelukkende, at de penge skal bruges på offensive kræfter.

Spanske El Mundo Deportivo skriver, at FC Barcelona kan være interesserede i Ajax-backen Sergiño Dest, der er født i Holland, men som spiller for det amerikanske landshold. Et køb forudsætter dog formentlig først et salg af portugiseren Nelson Semedo.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top