The perfect guide to the casino

Chok: FC København og Brøndby kan blive udsat

Kampen mellem FC København og Brøndby IF kan blive udsat, efter regeringen har ændret corona-restriktionerne i hovedstadsområdet.

Regeringen har ændret corona-restriktionerne i hovedstadsområdet, hvilket betyder, at der skal bæres mundbind, mens barer og natklubber allerede skal lukke kl. 22.00.

Endnu værre er det dog, at der ikke må komme mange fodboldtilskuere på lægterne til det københavnske derby mellem FC København og Brøndby IF.

Regeringen meddelte nemlig, at der blot vil blive lukket 500 ind til kampen, og det har fået FC København til at reagere. De vil have kampen udsat.

– Vi har foreslået Divisionsforeningen, at kampen bliver udskudt, siger direktør Lars Bo Jeppesen.

Han tilføjer:

– Vi står nu med 12.000 tilskuere, der ikke kan komme ind og se kampen under ordnede forhold, men i stedet vil finde alternativer, hvor vi ikke har indflydelse på, om det afvikles korrekt med afstand, hygiejne og smittesporing.

FC København fortæller samtidig, at der også er økonomiske- og sportslige aspekter i det. De har nu sendt forskellige løsningsmodeller til Divisionsforeningen.

– En afvikling med kun 500 personer på stadion har ligeledes store økonomiske og sportslige konsekvenser. Vi mener bestemt, at det er muligt at finde en alternativ dato til kampen på den anden side af det midlertidige stop for tilskuere, og vi har anvist forskellige løsningsmodeller til Divisionsforeningen.

Kampen mellem FC København og Brøndby IF står i øjeblikket til at skulle afvikles for 500 tilskuere på søndag kl. 14.00.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Retro: Varm op til søndagens derby mellem FCK-BIF med et nostalgisk tilbageblik på nogle af de største øjeblikke!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top