The perfect guide to the casino

Brøndby-fans raser over manglende VAR-dom: Derfor skulle Uhre IKKE have straffe

Mikael Uhre blev revet ned i feltet, men han fik ikke noget straffespark. Brøndbys fans stiller sig uforstående, men dommerkyndige Benjamin Leander beretter om, at VAR ikke skulle træde ind.

VAR har premiere i Superligaen, og det er allerede kommet i fokus i søndagens kamp mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland, hvor hjemmeholdet appelerede for et straffespark.

Mikael Uhre blev revet ned efter et hjørnespark, og han faldt også til jorden. TV-billederne viste tydeligt, at der var kontakt, men VAR blandede sig ikke i dommerens beslutning om at lade spillet køre.

På Twitter har klubbens fans langet kraftigt ud efter VAR, som de mener skulle dømme et straffespark til Brøndby IF, men straffespark var der næppe.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Benjamin Leander, der er dommerekspert hos Ekstra Bladet, skriver, at han er enig i ‘nej’-afgørelsen, da Mikael Uhre også selv har fat i Diomande.

Ydermere mener han heller ikke, at det er en ‘clear and obvious mistake’ af dommeren, hvilket er kravet for, at VAR kan blande sig.

Se mere til de omtalte ‘dommer’-tweets her:

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Frimann om tidligere BIF-spilleres reaktioner: ‘Bryder mig ikke om det – der må være en kollegial respekt’

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top