The perfect guide to the casino

Derfor skiftede Pione Sisto til FC Midtjylland i stedet for FC København

Pione Sisto blev lørdag solgt til FC Midtjylland, og den danske kantspiller valgte forinden et skifte til FC København fra.

En lang transfersaga sluttede lørdag eftermiddag, da Celta Vigo offentliggjorde, at de havde solgt Pione Sisto til FC Midtjylland.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Få dage forinden var han og den spanske klub ellers enige med FC København om en kontrakt, men den tidligere danske landsholdsspiller sprang fra til sidst.

Pione Sisto har været beskyldt for blot at ville have FC Midtjylland til at forhøje deres tilbud, og selvom økonomien unægteligt var et stort tema, så trak det også i ham at komme hjem til Heden.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

B.T. skriver, at Pione Sisto selv meddelte FC København, at han gerne ville hjem til FC Midtjylland, og der spekuleres i, at han faktisk får en ‘mindre lønpakke, end han fik i hånden i FC København’.

Pione Sisto ender med at koste FC Midtjylland omkring 17 millioner kroner, men det beløb kan stige til cirka 24 millioner kroner, hvis en række bonusser opfyldes.

FC Midtjylland har endnu ikke selv præsenteret kantspilleren på klubbens hjemmeside, men det sker formentlig i løbet af mandagen.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top