The perfect guide to the casino

Christian Nørgaard: Det tabte Brøndby-guld var værre end at tabe milliard-kampen!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

For Christian Nørgaard var det stadig værre at gå glip af guldmedaljerne med Brøndby i 2018 end at glippe oprykningen til Premier League med Brentford, selvom den oprykning havde været mere værd i kroner og øre.

I sæsonens sidste kamp tabte Brentford det afgørende slag om oprykning til Premier League til Fulham. En sejr med tilhørende oprykning kunne have indbragt klubben 1,4 milliarder, men for en af spillerne – Christian Nørgaard – er der stadig en skuffelse, der er større.

Og det var, da Brøndby gik glip af guldet i 2018, som holdet ellers havde bejlet til hele sæsonen, men som FCM endte med at tage.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Jeg vil stadig vove at påstå, at følelsen i Horsens tror jeg ikke, der er noget, der kommer til at slå, siger Christian Nørgaard til bold.dk om kampen i Horsens, hvor 2-0 blev til 2-2, og som var katalysatoren til nedturen i de sidste kampe.

– Der var flere følelser involveret og måske også, fordi der var fans på stadion. Havde vi haft et fyldt Griffin Park i kampen, hvor vi (Brentford, red.) tabte til Barnsley, så var det måske også blevet en anden oplevelse, og det samme i finalen (mod Fulham, red.), siger den danske midtbanespiller.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Det betyder dog ikke, at han ikke ærgrer sig over, at Brentford som minimum må tage en sæson mere i Championship.

.Når jeg tænker tilbage på sæsonen, har det været en rigtig god sæson, og jeg synes også, det var en fed sidste del, fordi man fik lov til at spille den kamp, som er en af de største, jeg har spillet i min karriere. Det var lidt synd, at der ikke var 90.000 fans på stadion. Så tror jeg, at det havde printet sig endnu mere ind i hovedet, siger Christian Nørgaard.

(På videoen øverst på siden kan du se dansker-duoen Christian Nørgaard og Henrik Dalsgaard kreere et trøstmål for Brentford i play-off finalen mod Fulham).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top