The perfect guide to the casino

Vanviddet fortsætter: Pione Sisto med vildt klausul-krav i FCM-aftale – Steinlein afviste prompte

Pione Sisto har tilsyneladende meget svært ved at gå på kompromis i sin jagt på en ny klub.

Pione Sisto har været i Danmark i håbet om at lukke en aftale med først FC København og senere FC Midtjylland, men nu er han tilbage i Celta Vigo.

Marca skrev efterfølgende, at den tidligere danske landsholdsspiller var så godt som enig med FC Midtjylland om en kontrakt.

Læs mere om den historie her.

Disse oplysninger bakker atlantico.net op om, men de har en væsentlig detalje, som har været med til at spolere en mulig handel.

Til sidst i forhandlingsforløbet kom Pione Sisto og hans agent-bror Angelo nemlig med et krav om, at der skulle være en frikøbsklausul på 37,5 millioner kroner.

I FC Midtjylland arbejder man dog ikke med frikøbsklausuler, da det betyder, at de kan miste deres spillere uden varsel – og til langt under markedsværdi.

Claus Steinlein og co. håber på at kunne skyde Pione Sisto videre for endnu flere penge om et par år, og derfor vil de ikke fastsætte sig på en pris.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Pione Sisto skal være villig til at opgive den klausul, hvis han skal tilbage til Heden – og sÃ¥ skal FC Midtjylland fÃ¥ accepteret et bud fra Celta Vigo.

Den spanske La Liga-klub kræver angiveligt 22,5 millioner kroner, men det beløb er ulvene ikke villige til at betale, da Pione Sisto har kontraktudløb om et år og er uønsket i klubben.

FC København bød de 22,5 millioner kroner, og det er derfor, Celta Vigo fortsat kræver det.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Superligaen er for lavt et niveau for Pione Sisto’!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top