The perfect guide to the casino

Overkommelig modstand til FCK – men AGF og Sønderjyske får det meget svært

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

FCK har visse muligheder for at gå videre til Europa Leagues play-off runde. Derimod bliver det meget svært for både AGF og Sønderjyske.

AGF får sig en kamp mod mægtige PSV Eindhoven fra Holland i Europa League-kvalifikationen, hvis det lykkes for AGF at overvinde vinderen af Nömme Kalju fra Estland og Mura fra Slovenien, som er et hængeparti fra kvalifikationens første runde.

PSV Eindhoven har vundet det hollandske mesterskab hele 24 gange, så selvom AGF har fordel af hjemmebane, bliver det en ordentlig mundfuld for de danske bronzevindere.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

De danske pokalvindere far Sønderjyske får det også svært. De skal på udebane møde Viktoria Plzen fra Tjekkiet, der to gange har deltaget i Champions Leagues gruppespil. Noget tyder dog på, at holdet ikke er helt lige så stærkt, som det har været, da de europæiske resultater ikke har været så prangende i de senere år. Men Viktoria Plzen har dog været med i kvalifikationen til Europa League.

Det har Sønderjyske kun i begrænset omfang. Faktisk har Sønderjyske en gang tidligere mødt tjekkisk modstand i Europa League-kvalifikationen. Det var i 2016, hvor klubben tabte knebent over to kampe til Sparta Prag.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

FCK har derimod visse muligheder, hvis Ståle Solbakkens tropper i anden kvalfiikationsrunde overvinder IFK Göteborg fra Sverige på udebane.

Hjemme i Parken skal FCK i givet fald tage imod enten Piast Gliwice fra Polen eller de internationalt totalt uerfarne østrigske Hartberg.

Kampene skal spilles torsdag 24. oktober.

(Video: Eksperterne diskuterer Pione Sisto, FCK og FCM).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top