The perfect guide to the casino

Mourinho og co. var frustrerede: Eriksens agent styrer det hele – og han taler ikke med os!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

José Mourinho var godt tilfreds med, at klubben slap af med Christian Eriksen i januar måned.

Christian Eriksen nåede i 2019/20 at spille en halv sæson i Tottenham, hvor hverken hans eller holdets spil var på det niveau, man tidligere havde set. Og hvor manager Mauricio Pochettino undervejs blev udskiftet med José Mourinho.

På dette tidspunkt havde Christian Eriksen sagt højt, at han ville væk fra klubben. Og José Mourinho var ikke utilfreds med, at han skiftede til Inter i januar i år. Og det var ikke mindst på grund af CHristian Eriksens agent, hollænderen Martin Schoots.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Når vi har brug for at have bolden, så flytter han den bedre, og holdet er en smule mere flydende. Men en ting er dynamikken, og noget andet er det skub, man kan give holdet. Det gør han ikke. Han mangler den ekstra begærlighed, siger José Mourinho i den dokumentar, som Amazon har produceret om Tottenham i 2019/20-sæsonen. Det skriver Ekstra Bladets hjemmeside.

Derefter spørger José Mourinho Tottenhams formand, Daniel Levy, om, hvor Eriksen skal. hen.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Jeg ved det ikke. Problemet med Christian er, at ingen kender den rigtige sandhed. Hans agent kontrollerer alt, og der er ingen dialog mellem agenten og klubben, svarer Daniel Levy.

Til sidst enes de to om at give Christian Eriksen et forbedret tilbud, så han kan blive i Tottenham, men det vælger Christian Eriksen som bekendt ikke at tage imod.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top