The perfect guide to the casino

Svenskere har ikke vundet i 13 kampe i træk: – Og nu skal vi møde FCK!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

IFK Göteborg er i krise, og de forventer hård modstand af FCK i Europa League.

– Jeg ville hellere have trukket TNS fra Wales.

Sådan lyder ordene fra IFK Göteborgs midterforsvarer, Mathias Bjärsmyr, ifølge svenske Fotbollskanalen, da han skal kommentere lodtrækningen til Europa League-kvalifikationen, hvor modstanderen i stedet bliver danske FCK.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Respekten er på forhånd enorm over for FCK, der nåede helt frem til kvartfinalen i den forgangne sæsons Europa League, hvor Manchester United endte med at gå videre efter forlænget spilletid. Og bedre bliver det ikke af, at IFK Göteborg er i stor krise.

Holdet har ikke vundet i 13 kampe i træk i den bedste svenske række, Allsvenskan, og nu nærmer de sig i betænkelig grad nedryknimngsstregen.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Det bliver en hård kamp. Det er både sikkert og vist. Vi møder et hold, som er kendt for at være stærke i Europa League, siger Mathias Bjärsmyr.

– Jeg noterer mig dog også, at de ikke vandt det danske mesterskab i sidste sæson. Og jeg så dem faktisk ved en tilfældighed spille en kamp på tv. Der var vel ikke andet at se på det tidspunkt. Og dere spillede deres modstandere bedst. Så vi har muligheder. Men svært bliver det, siger han.

(Video: FCK vinder over AaB)

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top