The perfect guide to the casino

FCM-boss: Nu slipper vi for kunstgræs!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, er glad for, at kampen mod Young Boys skal spilles i Herning, for schweizerne spiller deres hjemmekampe på kunstgræs.

FC Midtjyllands næste forhindring i forhold til at komme med i denne sæsons Champions League-gruppespil hedder Young Boys fra Schweiz.

Schweizerne slog på hjemmebane færøske KI fra Klaksvik for at komme i tredje kvalifikationsrunde, mens FC Midtjylland på udebane eliminerede Ludogorets Razgrad fra Bulgarien.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Min første mavefornemmelse er, at vi er glade for at få en hjemmebanekamp. Vi kunne trække fem rigtigt dygtige modstandere, og det var fint, at det blev Young Boys på hjemmebane, siger FCM-sportschef Svend Graversen til Ritzaus Bureau.

– Det bliver en spændende kamp, hvor vi virkelig skal præstere, og det skal vi forberede os bedst muligt på, siger Svend Graversen.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Midtjyderne får nu kampen i egen ulvehule, og det glæder sportschefen.

– Det havde været noget andet at skulle rejse til Schweiz og spille hos Young Boys, for så skulle vi have spillet på kunstgræs, og nu skal vi i stedet spille på vores egen gode græsbane, siger han med henvisning til, at græstæppet i Herning flere år i træk er blevet kåret til Superligaens bedste.

(Video: Interview med FCM-træner Brian Priske efter sejren over Ludogorets Razgrad i anden runde af Champions League-kvalifikationen).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top