The perfect guide to the casino

Brøndby-ejer: Juhu, vi har kun tabt 12 millioner!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Brøndby lavede i de to første kvartaler af 2020 et driftsunderskud på 12 millioner kroner, og det er en klar forbedring i forhold til første halvår af 2019.

I første halvår af 2019 lød underskuddet på 41 millioner kroner, mens resultatet for hele 2019 blev et underskud på 78 millioner kroner.

At driftsunderskuddet er blevet så meget mindre skyldes især, at klubben har solgt spillere og i højere grad satser på spillere af egen avl, hvor Brøndby altså slipper for at betale overgangssummer.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Havde det ikke været for corona-pandemien, havde regnskabet set bedre ud.

– Årets første seks måneder har været en uønsket rutsjebanetur. Vi lagde godt fra land i årets første to måneder og eksekverede på strategien – både kommercielt og i den sportslige sektor, hvor CV (fodbolddirektør Carsten V. Jensen, red.) og holdet lykkedes at reducere omkostningerne. Så kom marts, og Coronaen ramte os alle. Selv under de meget svære vilkår, regeringens påbud og restriktioner, der har gjort sig gældende for vores branche i de sidste mange måneder, er jeg tilfreds med, at vi har holdt fast i den sportslige og kommercielle retning, vi satte før Coronaen ramte, og at vi har ikke ladet os rokke, siger bestyrelsesformand og hovedaktionær Jan Bech Andersen til Brøndbys hjemmeside.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Vi har taget en række strategiske greb i første halvår, så vi dels ikke kommer til at stå i en situation, som den vi stod i sidste år med et alt for stort underskud, men også fordi vi tror på, at det sportsligt er den helt rigtige vej at gå for Brøndby IF. At vi bruger færre lønkroner og flere spillere, der har været igennem Brøndby Masterclass, betyder ikke, vi er mindre ambitiøse. Tværtimod, så jagter vi til enhver tid fremgang og ser fortsat os selv som en top tre klub i 3F Superligaen. Vi har en klar og tydelig sportslig plan, som vi følger, og den viger vi ikke fra, siger Carsten V. Jensen.

– Trods manglende kampe er vi på den måde lykkedes at skabe omsætning, men det er klart, at de nuværende og fremtidige hjælpepakker fra staten vil være afgørende for, hvordan vi som klub og branche kommer igennem denne krise. siger adm. direktør, Ole Palmå.

(På videoen øverst på siden kan du se Brøndby vinde over AGF i sæsonens sidste kamp).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top