The perfect guide to the casino

Harry Maguire idømt fængsel og exit fra landsholdet: Nu risikerer han også at miste anførerbindet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Harry Maguire risikerer at miste anførerbindet i Manchester United efter sin fængselsdom, der allerede har kostet ham en pause på det engelske landshold.

Manchester United bakker op om Harry Maguire – indtil videre.

Den 27-årige forsvarsspiller blev tirsdag idømt 21 måneder og ti dages fængsel på Mykonos for at have overfaldt en betjent, modsat sig anholdelse og forsøg på bestikkeles af det græske politi. Straffen blev dog gjort betinget, så han skal ikke sidde dommen af.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Vi noterer os, at Harry Maguire har modtaget en dom. Men vi noterer os også, at Harry Maguire fastholder sin uskyld, og at dommen er anket, skriver Manchester United i en officiel udtalelse.

Manchester Evening News skriver, at klubben på den baggrund indtil videre vil lade tvivlen komme Harry Maguire til gode, og at han derfor kan beholde anførerbindet.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Men klubben vil tage en alvorlig snak med Harry Maguire om situationen, og den snak kan ende med, at han selv vil bede om ikke at være anfører for holdet mere – eller at klubben vil fratage ham armbindet for at undgå at skade klubben mere.

Harry Maguire var – mens han spillede for Leicester – med til at spille England til semifinalerne ved VM i Rusland for to år siden. Men han var ikke med i truppen til de kommende kampe i Nations League mod Island og Danmark, og det hænger sandsynligvis sammen med, at manager Gareth Southgate vil undgå skriverier om Harry Maguire-sagen, mens kampene står på.

(Du kan se og høre et interview med Harry Maguire på videoen øverst på siden).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top