The perfect guide to the casino

Derfor vil Messi væk: Koeman skældte ham ud – her er, hvad træneren sagde

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Et møde med den nye træner, Ronald Koeman, afgjorde sagen for Lionel Messi i forhold til hans ønske om at komme væk fra FC Barceloma-

FC Barcelona vandt ingenting i sidste sæson, og sæsonen endte med et ydmygende nederlag på 2-8 i Champions Leagues kvartfinale mod Bayern München.

Men strået, der fik ryggen til at knække på kamelen – i skikkelse af Lionel Messi – var et møde, han havde med den nye træner, Ronald Koeman.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Ifølge spanske AS fortalte Messi på mødet Ronald Koeman, at ‘han følte sig mere ude af klubben end inde i den’.

Det var en slet skjult trussel om at forlade klubben. Men hollænderen lod sig ikke gå på af truslen. Og han gav sig heller ikke til at tigge og bede Lionel Messi om at blive i klubben. Tværtimod leverede han en svada til argentineren:

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Dine privilegier i klubben er forbi. Du skal først og fremmest arbejde for holdet, og jeg er overhovedet ikke fleksibel på det punkt. Du skal indordne dig på holdet.

Umiddelbart kan Lionel Messi imidlertid ikke bare forlade FC Barcelona, da han har kontrakt til sommeren 2021. Han har en frikøbsklausul, men den er på 700 millioner euro (over fem milliarder kroner), og den er der næppe nogen, der vil betale – bl.a. fordi den kommende kontrakt sandsynligvis bliver den 33-årige Lionel Messis sidste.

(Du kan se og høre en video om Lionel Messi øverst på siden).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top