The perfect guide to the casino

Manchester United-anfører løsladt: – Men hvorfor tog du overhovedet til det turisthelvede?

Foto: Ritzau Scanpix

Er du klar til Champions League-finalen? Du kan vinde 36.000 kr. På kampen!

Harry Maguire fra Manchester United er løsladt, men kendt engelsk klummeskribent kalder ham et fjols.

Manchester Uniteds anfører, Harry Maguire, er blevet løsladt efter to dage i fængsel på den græske ø, Mykonos. Men der burde han aldrig være taget hen, mener en kendt engelsk sportsjournalist.

– Det er nemt at sige nu, men Harry Maguire skulle have holdt sig langt væk fra Mykonos, skriver Oliver Holt fra Daily Mail.

Dansk ekspert er sikker: Dette odds 12 til Champions League-finalen går hjem!

– Det er et turisthelvede, og det er samtidig et sted, hvor folk, der gerne vil tæt på de kendte, flokkes. Og det er lige til at få Covid-19 af, skriver den kendte engelske journalist.

Harry Maguire og to af hans venner blev anholdt natten til fredag, efter at de to venner var kommet i klammeri med nogle fulde mennesker i en anden gruppe. Manchester United-anførerens rolle i optrinnet er stadig meget uklar, men det har hvirvlet omkring med historier om, hvem der gjorde hvad hvornår.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Det hele føles som noget, der hører en anden tid til. I moderne tider tager verdens fodboldspillere på ferie på steder, hvor de ikke risikerer at komme ud i den slags – hvor de kan købe sig til en høj grad af uopnåelighed, skriver Oliver Holt og tilføjer:

– Harry Maguire er anfører i en af verdens største klubber. Han er Englands dyreste spiller nogensinde, og han var med på det hold, der var med England i VM-semifinalen for to år siden. Det kommer til at tage tid for ham at genvinde sin status. Jeg gætter på, at både Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, og Englands landstræner, Gareth Southgate, vil stille alvorlige spørgsmålstegn ved Harry MAguires dømmekraft efter den historie.

(Du kan se og høre et interview med Harry Maguire i videoen øverst på denne side).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top