The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 14.00 bør gå hjem!

Her har du lørdagens rygtebørs.

Manchester United kan ifølge Daily Mirror få en ny chance for at købe Juventus’ argentinske angriber, Paulo Dybala, denne sommer. Tottenham er også meldt interesserede i ham.

Flere Premier League-klubber – bl.a. Arsenal og Tottenham – har været sat i forbindelse med den tidligere Liverpool-stjerne, Philippe Coutinho, men det hele kan ende med, at brasilianeren forbliver i FC Barcelona, selvom han som udgangspunkt ikke indgår i klubbens fremtidsplaner. Årsagen er, at han er for dyr – både i overgangssum og i løn. TalkSPORT har mere om sagen.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Hvis Manchester United ikke køber Jadon Sancho i dette transfervindue, bliver han i Borussia Dortmund et år mere, fastslår den tyske klub. Ifølge Daily Mirror regner de derefter med, at både Real Madrid og FC Barcelona vil komme rendende til næste år. Tyskerne vil have 90 millioner pund (750 millioner kroner) i overgangsssum, mens de engelske rekordmestre kun vil betale lidt over det halve for den engelske landsholdsfløj. (Du kan se Jadon Sancho lave hattrick for Borussia Dortmund på videoen øverst på siden).

Italienske Calciomercato skriver, at Roma overvejer at sælge den bosniske veteran-angriber Edin Dzeko. Både Inter og Juventus skal være interesserede.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Inter overvejer ifølge italienske La Gazzetta dello Sport at gå efter Chelseas N’Golo Kante. Den franske midtbanespiller er blandt dem, som Chelsea gerne vil af med for at få råd til de mange nye, dyre spillere.

The Sun skriver, at Manchester City overvejer et bud på Tottenhams Harry Winks. London-klubben vælter sig efterhånden i midtbanespillere, og englænderen kan komme i overskud.

Paris Saint-Germain er interesserede i Odion Ighalo, som ejes af kinesiske Shanghai Shenhua. Det skriver franske FootMercato. Den nigerianske angriber var med stor succes udlejet til Manchester United i foråret.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top