The perfect guide to the casino

Officielt: Ajax køber Superliga-dansker for rekordstort beløb

Foto: Ritzau Scanpix

FC København møder Manchester United og den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 45.00 går hjem!

En ganske opsigtsvækkende transfer er blevet en realitet.

Det er en sjældenhed, at man allerede som 16-årig er fast mand på et Superliga-hold, men det var unge Jeppe Kjær altså for AC Horsens på den anden side af Coronapausen, hvor han imponerede så meget, at hun nu er blevet solgt til Ajax Amsterdam.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Det skriver AC Horsens på klubbens hjemmeside, hvor de samtidig oplyser, at den unge offensivspiller er blevet købt for et rekordstort beløb, og det er altså også noget der glæder træner Bo Henriksen.

– Det her er tæt på den ultimative case for alle parter, og vi kan kun ønske Jeppe Kjær, familien og Ajax stort tillykke med det her drømmeskifte. Han kommer ned til en klub, der har fuldstændig styr på alle detaljer i forhold til unge spillere, og han får de bedste rammer, han kan ønske sig, siger han og fortsætter:

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Jeg er ikke i tvivl om, at han er en storspiller i svøb, og han har mentaliteten til at håndtere det og gå hele vejen. Det har han om nogen også fortjent, og jeg er lykkelig på hans vegne, fortæller Bo Henriksen.

Det fremgår ikke, hvor meget Ajax har betalt for Jeppe Kjær, som de angiveligt har sikret sig papir på frem til sommeren 2023.

SE JEPPE KJÆR I AKTION I VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN:

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top