The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Bayern stopper Barcelonas gammelmandshold – og du scorer mere end dobbelt op

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . FC Barcelona – Bayern München – Bayern München vinder og begge hold scorer

– Så er vi klar til den største af de fire kvartfinaler i årets Champions League. Faktisk er FC Barcelona og Bayern München de eneste to af de otte kvartfinalister, der tidligere har vundet turneringen. Begge klubber har stået med pokalen med de store ører fem gange – og så er de iøvrigt begge ubesejrede i Champions League i denne sæson.

– For FC Barcelona repræsenterer Champions League den sidste chance for at få noget ud af en skuffende sæson, hvor holdet hverken vandt mesterskabet eller pokalturneringen i Spanien, og hvor resultaterne generelt har været ujævne og selve spillet meget langt fra tidligere tider. Men de råder naturligvis heller ikke længere over Xavi, Iniesta, Neymar og Dani Alves.

– FC Barcelona er i kvartfinalen for 13. gang i træk, hvilket er rekord for turneringen. Og ottendedelsfinalen mod Napoli rummede trods alt opmuntringer. Spillet var bedre end meget af det, man har set i La Liga-kampene, holdet scorede tre mål og fik yderligere et annulleret i første halvleg, og nu får de trods alt Arturo Vidal og Sergio Busquets tilbage efter karantæne.

– Når det er sagt, mangler holdet også noget – først og fremmest noget friskhed. Gennemsnitsalderen på holdet er høj, og FC Barcelona har ikke gode erfaringer med Bayern München. De har tabt fem ud af otte kampe mod den sydtyske gigant igennem tiderne (vundet to og spillet en uafgjort).

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Bayern München virker helt ustoppelige. De var nede på en fjerdeplads i Bundesligaen ved juletid, men de vandt samtlige kampe minus en enkelt, som endte uafgjort. De har ialt vundet 21 ud af deres 22 kampe i dette kalenderår – herunder begge kampe mod Chelsea, som de pryglede Chelsea ud af turneringen i ottendedelsfinalen (Du kan se på videoen øverst på siden, hvordan det gik til i returkampen).

– FC Barcelona har ganske vist Lionel Messi. Men Bayern München har til gengæld Robert Lewandowski, som i syv Champions League-kampe har scoret 13 mål, hvilket er rekord for en enkelt sæson i turneringen.

– Bayern München har scoret 3,9 mål pr. Champions League-kamp i årets turnering, så FC Barcelonas forsvar – der ikke har virket alt for sikkert – får deres sag for.

– Onsidebetting giver odds 2,05 for sejr til Bayern München i ordinær tid. Vi prøver at forhøje lidt ved at gå efter sejr til Bayern München med målscoring til begge hold. Det er trods alt sjældent, at FC Barcelona forlader banen uden at have scoret – og de har trods alt Lionel Messi.

Spilletidspunkt: Fredag kl. 21.00

Sådan sluttede de

FC Barcelona nummer to i Primera Division (V25 U7 T6)
Bayern München nummer et i Bundesligaen (V26 U4 U4)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,80

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 280 kroner

Overskud: 180 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top