The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Målfest venter i Champions League – og PSG går videre!

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Paris Saint-Germain – Atalanta – PSG vinder og begge hold scorer

– Champions League er tilbage, og det bliver efter et særligt format. På grund af corona-pandemien skal både kvart- og semifinaler afvikles over en kamp i stedet for de normale dobbeltkampe, og det bliver som en lille slutrunde i Portugal. I den første af kvartfinalerne mødes stjernespækkede Paris Saint-Germain og Atalanta, som er debutanter i Champions League,.

– Paris Saint-Germain har til dato aldrig vundet Champions League, men det er en prioritet i klubben, som i denne sæson fejrer sit 50-års-jubilæum. De fejede al modstand til side i gruppespillet, men de havde lidt problemer med Borussia Dortmund i ottendedelsfinalen.

– De franske mestre råder over en særdeles potent offensiv. De har scoret ikke færre end 75 mål i de 27 kampe, som det lykkedes at afvikle i den franske liga, inden den blev afblæst på grund af corona-pandemien.

– Samtidig har holdet scoret i de seneste 32 Champions League-kampe. Det vil være ikke så lidt af en overraskelse, hvis Atalanta kan holde pariserne fra at lave mål.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– PSG er dog oppe mod et hold, der bestemt heller ikke er ukendte med at score mål. Atalanta var det mest scorende hold i Serie A, hvor det blev til hele 98 mål i 38 kampe.

– I ottendedelsfinalen mod spanske Valencia scorede Atalanta fire mål i begge kampe. Så mange mål laver de nok ikke onsdag aften, men PSGs forsvar får også deres sag for.

– Den manglende erfaring i turneringen og de trods alt større navne hos PSG gør dog, at den franske klub må være favoritter til at lave flest mål.

– Onsidebetting giver beskedne 1,50 på, at begge hold scorer. Vi prøver at gå efter, at begge hold scorer, og at PSG vinder. Det giver odds 2,80. Mere end 3,50 mål giver odds 2,25, og det er en overvejelse værd. Fire mål er mange, men hvis der er to hold, der kan gøre det, må det næsten være disse to.

Spilletidspunkt: Onsdag kl. 21.00

Sådan sluttede de

Paris Saint-Germain nummer et i Ligue 1 (V22 U2 t3)
Atalanta nummer tre i Serie A (V23 U9 T6)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,80

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 280 kroner

Overskud: 180 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se Paris Saint-Germain vinde over Lyon i den franske ligacup-finale på straffesparkskonkurrence).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top