The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du tirsdagens rygtebørs.

Real Madrid er ifølge italienske TGcom parate til at smide en af midtbanespillerne Isco eller Toni Kroos ind i handlen for at få fat i den argentinske angriber, Paulo Dybala, fra Juventus.

Arsenal vil ifølge Daily Mirror betale en del af ugelønnen på tre millioner kroner til Mesut Özil i et forsøg på at sælge den tidligere tyske verdensmester med de tyrkiske rødder. Han har tidligere antydet, at han vil lade kontrakten løbe ud til næste sommer, hvorefter han kan skifte kvit og frit. (Du kan se en video om Mesut Özil øverst på videoen).

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Manchester City håber, at naboerne fra Manchester United trækker sig i kampen om at købe Kalidou Koulibaly fra Napoli, så de kan undgå en budkrig om den senegalesiske forsvarsspiller. Den historie har Manchester Evening News mere om.

Mere og mere tyder ifølge italienske Calciomercato på, at den franske verdensmester, Blaise Matuidi, forlader Juventus, og at midtbanespilleren i stedet skal spille for Inter.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Juventus har ifølge Daily Mail opgivet at købe den brasilianskfødte italiener, Jorginho, af Chelsea. De italienske mestre vil hellere have Sandro Tonali fra Brescia, der rykkede ud af Serie A i den netop afsluttede sæson.

Arsenals reservemålmand, Emiliano Martinez, har advaret klubben om, at han måske vil finde en anden klub, da han gerne vil have spilletid med henblik på at deltage i VM i 2022 for Argentina. Tyske Bernd Leno har på det seneste været skadet, men han er normalt førstevalget imellem stængerne. London Evening Standard har den historie.

Daily Mail skriver, at Crystal Palace har sat et prisskilt på ryggen af den belgiske angriber, Christian Benteke, på otte millioner pund (66 millioner kroner). Pengene skal bruges til at købe den senegalesiske angriber, Ismaila Sarr, fra nedrykkede Watford.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top