The perfect guide to the casino

Tilfreds Ståle Solbakken efter lang kamp og lang sæson: Vi lukkede United ned!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

FCK-manager Ståle Solbakken kunne med egne ord ikke bede om mere, selvom FCK endte med at ryge ud af Europa League efter forlænget spilletid mod Manchester United.

Manchester United vandt Europa League-kvartfinalen 1-0 på et straffesparksmål af Bruno Fernandes i begyndelsen af den forlængede spilletid, og derefter var der reelt aldrig tvivl om udfaldet.

Men det havde der været i hele den ordinære kamp, hvor det lykkedes for FCK at holde favoritterne fra at score for første gang i lange tider.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Jeg kunne ikke bede om mere. Det er en af vores bedste europæiske sæsoner. Kampen i dag (mandag, red.) var også en af vores bedste kampe nogensinde, særligt hvis man tager i betragtning, at mange af vores spillere aldrig har været i nærheden af at spille på det niveau før, sagde FCKs manager, Ståle Solbakken, efter kampen ifølge Ritzaus Bureau.

– Jeg har sagt til spillerne, at de skal være så stolte som muligt af sig selv. Vi skulle være fysisk og mentalt på toppen for at følge med og have disciplinen og løbevilligheden til at lukke Uniteds hold. Det havde vi, og alle spilere viste sig godt frem, sagde nordmanden.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

FCK kan dermed gå på ferie efter en sæson, der varede 13 måneder.

– Det er med blandede følelser, at sæsonen er ovre. Vi kunne være blevet en uge til, for vi var ikke så langt væk. De første 90 minutter kunne være gået begge veje. Vi skulle have været mere kyniske, da vi havde chancen. De vandt måske fortjent, hvis man tager den forlængede spilletid med, sagde Ståle Solbakken om Manchester United.

(Video: Målshow af den nu tidligere FCK-spiller, Dame N’Doye).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top