The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken efter groft udfald mod FCK af Mattias Tesfaye: – Han er Danmarks største fjols!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

FCK-manager Ståle Solbakken er meget utilfreds med et tweet fra Mattias Tesfaye, der svinede Jens Stage og Kamil Wilczek til.

Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) kom grueligt galt afsted, da han mandag afsendte et tweet, hvor han tilsvinede FCK-spillerne Jens Stage og Kamil Wilczek.

– FCK – United? Jeg kunne aldrig drømme om at håbe de to klubber nogensinde vandt en fodboldkamp. Men hvem håber jeg mest på taber? Jeg håber på nederlag til Judas Stage og Kamil Paycheck, lød det i tweet’et fra Mattias Tesfaye, der kun lå online i 45 minutter, førend ministeren slettede det.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Det var kontroversielt – især fordi både Jens Stage og Kamil Wilczek har modtaget trusler, fordi de har en fortid i henholdsvis AGF og Brøndby.

– Når Tesfaye vågner tirsdag, vil han føle sig som Danmarks største fjols, sagde FCK-manager Ståle Solbakken efter kampen mod Manchester United (0-1 efter forlænget spilletid) ifølge Ekstra Bladet.

(

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Mattias Tesfaye har beklaget sit udfald.

Undskyld! For mig er fodbold sjov og ballade og drilleri mellem klubberne. Men jeg blev gjort opmærksom på at mit tweet blev læst i forlængelse af nogle vanvittige trusler mod spillerne. Og så er det ikke sjovt længere. Alt det bedste til Stage og Kamill, skrev han senere på Twitter, som det fremgår herunder:

(På videoen øverst på siden kan du se Kamil Wilczek udtale sig om sit skifte til FCK).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top