The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Ukrainere skal nok slå sig igennem til semifinale mod Christian Eriksen og co.

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Shakhtar Donetsk – FC Basel – Shakhtar vinder i ordinær tid

– FC København røg ud af Europa League efter et knebent nederlag til Manchester United. Til gengæld gik Christian Eriksen og Inter videre, og de skal møde vinderen af tirsdagens kvartfinale mod Shakhtar Donetsk og FC Basel.

– Shakhtar Donetsk kom i kvartfinalen ved at slå VfL Wolfsburg med 2-1 på udebane, hvorefter de vandt hele 3-0 over Bundesliga-holdet på eget græs fem måneder senere.

– De vandt det ukrainske mesterskab med et forspring på 23 point til Dinamo Kiev, og de virker i langt bedre form end deres modstandere. Shakhtar Donetsk har vundet otte ud af ti kampe siden corona-pausen.

– Selvom de ikke kan bruge det til så meget netop nu, så har Shakhtar Donetsk en fortid som vindere af turneringen. I 2009 vandt de over Werder Bremen i finalen, mens turneringen stadig hed UEFA CUp’en. Historisk er de en større klub end FC Basel.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– FC Basel blev blot nummer tre i den schweiziske liga, hvor de blev distanceret med 14 point af Young Boys og seks point af St. Gallen, som FCK sendte ud af Europa Leagues gruppespil. De har blot vundet syv ud af deres 15 kampe siden corona-pausen.

– Det lykkedes ganske vist at eliminere Eintracht Frankfurt for at komme i denne kvartfinale ved at vinde 1-0 på hjemmebane. Men returkampen var også nærmest en formalitet, for schweizerne havde vundet 3-0 i udekampen fem måneder tidligere.

– FC Basel har kun scoret det ene mål i deres tre seneste kampe. De to foregående kampe i den schweiziske Superliga endte 0-0.

– Onsidebetting giver odds 1,83 på, at Shakhtar Donetsk ordner sagen i ordinær tid. Det giver vi gerne et skud.

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 21.00

Sådan sluttede de

Shakhtar Donetsk nummer et i den ukrainske Premier League (V26 U4 t2)
FC Basel nummer tre i den schweiziske Superliga (V18 U8 T10)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,83

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 274,50 kroner

Overskud: 124,50 kroner

(Video: Om FC Basel og coronavirus)

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top