The perfect guide to the casino

Skræklodtrækning i Champions League: Her er FCMs modstander

Foto: Ritzau Scanpix

FC København møder Manchester United og den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 45.00 går hjem!

FC Midtjylland trak udebane i Champions League-kvalifikationen, og de skal til Østeuropa.

De danske mestre fra FC Midtjylland skal i anden runde af Champions League-kvalifikationen møde vinderen af Buducnost Podgorica fra Montenegro og Ludogorets Razgrad fra Bulgarien.

De to hold skal spille mod hinanden i første kvalifikationsrunde, og vinderen af den kamp får hjemmebane mod FC Midtjylland.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

I modsætning til normalt skal kvalifikationskampene afvikles over kun en kamp. Tidligere var det dobbelt-kampe, men corona-pandemien har gjort, at hele programmet er blevet forsinket. Derfor skal der i kvalifikationsfasen kun spilles enkeltkampe.

Buducnost Podgorica vandt i sidste sæson deres fjerde montenegrinske mesterskab. Klubben har aldrig været i Champions Leagues gruppespil, og derfor må man regne med, at Ludogorets Razgrad bliver modstanderen for FCM – på trods af udebane i første kvalifikationsrunde.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Og det bliver i givet fald en vanskelig opgave for FC Midtjylland.

Ludogorets Razgrad vandt det bulgarske mesterskab for niende gang i træk, og det er sket med et hold, der næsten ingen bulgarske spillere har. De har købt et hav af udenlandske stjerner.

Og både i 2015 og i 2017 lykkedes det for Ludogorets Razgrad at komme i Chamnpions Leagues gruppespil. Det er endnu ikke lykkedes for FC Midtjylland.

I 2017 blev Ludogorets Razgrad nummer tre i Champions League-puljen og blev overført til Europa League. Her tabte holdet imidlertid til FC København, som således kom i ottendedelsfinalen det år – og tabte til hollandske Ajax.

(Video: Du kan se højdepunkter og mål fra FCMs målfest mod FCN, hvor de danske mestre vandt 6-3 øverst på siden).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top