The perfect guide to the casino

Ole Gunnar Solskjær er imponeret over Ståle Solbakken: Han har haft en fantastisk karriere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

FC København møder Manchester United og den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 45.00 går hjem!

Ole Gunnar Solskjær er ude og rose Ståle Solbakken til skyerne.

Ståle Solbakken har snart stået i spidsen for FC København i 600 kampe, og det er noget som imponerer Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Den norske manager sender nemlig stor ros afsted til sin landsmand inden aftenens kamp mellem de to klubber.

– Jeg har kendt Ståle i mange år. Første gang, jeg spillede mod ham, var i 1995. Han har haft en virkelig god karriere som spiller. Det var altid ham, vi kiggede på og forsøgte at stoppe, når vi spillede mod ham.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Han har også haft en fantastisk trænerkarriere, der startede med HamKam, og så har han været i København i to omgange, og han har været her i Köln og Wolverhampton. Han har haft sine op- og nedture, men han er kommet igennem det hele. Han får et stort eftermæle i FCK, og nu er de i kvartfinalen for første gang.

– Det har været skridt for skridt for ham. Jeg var i København for at tage min pro licens, og det var pænt af ham at lade mig gøre det. Dengang tabte FCK til Chelsea, og forhåbentlig taber de til os denne gang, siger Solskjær.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Selvom at aftenens europæiske kvartfinale er mellem to norske trænere, så vil Ole Gunnar Solskjær fjerne fokus fra det faktum.

– Først og fremmest er det ikke mig mod Ståle. Han har haft en rigtig god karriere med omkring 750 kampe eller sådan noget. Jeg nærmer mig 400, så jeg er ikke så ny i gamet.

– Ståle er en smule ældre end mig, og man kan nok se, at jeg er ved at blive grå, men forhåbentlig beholder jeg håret, siger Solskjær med et smil.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Parken-boss: Sportslig succes kommer før semifinale-millioner

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top