The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Ikke mange mål mellem FCK og Manchester United – men mere end dobbelt op til DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . FC København – Manchester United – under 2,5 mål

– FC København står over for Manchester United i kvartfinalen i Europa League. Det er første gang nogensinde, FCK er nået så langt i en europæisk turnering, og det bliver interessant at se, hvordan det skal gå mod en af verdens største klubber.

– FCK-manager Ståle Solbakken har den fordel, at han langt om længe mere eller mindre råder over alle mand. Men det samme gør hans landsmand hos modstanderne, Ole Gunnar Solskjær.

– Ståle Solbakken har på forhånd understreget, at han har stor respekt for modstanderen ved at pege på, at der er flere hold, der har fået bøllebank af dem for nylig. FCK går altid ind i den slags opgør med en stram defensiv, og det kan man roligt regne med, at de også gør her.

– For Manchester United og Ole Gunnar Solskjær repræsenterer turneringen en mulighed for at slutte en svær sæson af med at vinde et trofæ. Det vil være et kæmpe udråbstegn for nordmanden i betragtning af den voldsomme kritik, han blev udsat for i første halvdel af sidste sæsons Premier League.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Manchester United kommer til kampen i virkelig god form. De har kun tabt en kamp i alle turneringer siden januar, og det var semifinalen i FA Cup’en mod Chelsea.

– I syv ud af deres ti kampe i Europa League har Manchester United holdt nullet.

– Manchester United scorede ganske vist 24 mål i deres sidste ni kampe i Premier League. Men det er værd at notere sig, at i de sidste seks kampe i samtlige turneringer, scorede holdet enten et eller to mål.

– Det er nok tænkeligt, at Manchester United vinder kampen, men det giver for lidt i odds. Onsidebetting giver odds 1,22 på Manchester United-sejr. Sejr til nul giver odds 1,68, og det er også i underkanten. Bedre er et spil på under 2,5 mål, som honoreres med 2,30. Og -selvom det ikke burde betyde noget for spille-strategien – så giver det jo også FCK en lille chance.

Spilletidspunkt: Mandag kl. 21.00

Sådan sluttede de

FC København nummer 2 i Superligaen (V21 U5 t10)
Manchester United nummer 3 i Premier League (V18 U12 T8)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,30

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 230 kroner

Overskud: 130 kroner

(Øverst på siden kan du se en optaktsvideo med FCK-spillerne Mohamed Daramy og Carlos Zeca), der begge er fans af Manchester United).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top