The perfect guide to the casino

FCK tæt på sensationen mod mægtige Manchester United: Reddet af Fernandes i den forlængede spilletid

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

FC København spillede uafgjort mod Manchester United i kvartfinalen i Europa League, men takket være et straffesparksmål af Bruno Fernandes i den forlængede spilletid vandt de engelske rekordmestre 1-0.

Efter næsten 13 måneder er FCKs sæson 2019-20 forbi.

Det står klart, efter at holdet mandag aften tabte kvartfinalen i Europa League til Manchester United med 0-1 efter forlænget spilletid.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

I den ordinære kamp spillede FC Københavns målmand, Karl-Johan Johnsson, en stor kamp, hvor svenskeren i flere tilfælde diskede op med flere redninger.

I den anden ende havde FCK dog også muligheder, og den største tilfaldt Bryan Oviedo efter en genial frispilning af Rasmus Falk. Men costaricanerens forsøg blev i sidste øjeblik blokeret af Manchester Uniteds Éric Bailly.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

I den forlængede spilletid kom afgørelsen efter få minutters spil, da FCKs Andreas Bjelland begik straffespark mod Manchester Uniteds bedste spiller, franskmanden Anthony Martial.

Bruno Fernandes omsatte sikkert det store tilbud til mål, og derefter var der ikke rigtigt mere at komme med for FC København.

Manchester United møder søndag i semifinalen vinderen af tirsdagens kvartfinale mellem Wolverhampton og de spanske Europa League-konger, Sevilla FC, der har vundet turneringen fem gange.

(Øverst på siden kan du se en målkavalkade af den nu forhenværende FCK-spiller, Dame N’Doye).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top