The perfect guide to the casino

Åge Hareide forklarer: Derfor fungerer Christian Eriksen ikke i Inter – endnu!

Foto: Ritzau Scanpix

FC København møder Manchester United og den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 45.00 går hjem!

Christian Eriksen mangler frihed i Inters system for at kunne blomstre, mener Danmarks tidligere landstræner, Åge Hareide.

Noget af det, som lykkedes for Åge Hareide som dansk landstræner,var, at han fik Christian Eriksen til at blomstre, når den daværende Tottenham-spiller trak i rødt og hvidt.

Derfor har Åge Hareide også et bud på, hvorfor Christian Eriksen indtil videre har leveret præstationer på det jævne i Inter, som han skiftede til i januar i år.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Det har krævet lidt af Christian, som ikke helt har passet ham. Jeg har ikke talt med ham om det, men det er tydeligt, at han har en anden rolle i Inter, end han havde i Tottenham, siger Åge Hareide til norsk TV2.

– I Tottenham fik han friheden og vandrede fra venstre til højre side. Han er vældig dygtig til at finde tomme rum. I Italien er han mere ophængt – både offensivt og defensivt. Han har ikke samme mulighed for at vandre fra side til side. Og de har et vist æreskodeks, når det gælder den defensive del af spillet, siger Åge Hareide.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– I England er der andre, der dækker af, hvis man kommer ud af position. I Italien skal man være mere påpasselig i sin rolle, siger nordmanden og tilføjer:

– For at få det bedste ud af Eriksen skal han ikke have stramme tøjler. Han skal ikke have besked på, hvor han skal løbe hen. Han er ofte bedre end træneren til at finde de gode steder på banen, hvor han kan ramme modstanderen hårdt.

(Du kan se og høre et interview med Christian Eriksen på videoen øverst på siden).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top