The perfect guide to the casino

Ronaldo træt af Juventus-fadæser: GIGANTISK salg på vej!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Cristiano Ronaldos agent, Jorge Mendes, skal mødes med ledelsen i Paris Saint-Germain.

Engelske The Sun citerer franske Le10Sport for, at Jorge Mendes skal mødes med sportsdirektøren i Paris Saint-Germain, Leonardo, og at det er Cristiano Ronaldo, de skal diskutere.

Det franske medium skriver, at Paris Saint-Germain også vil mødes med Cristiano Ronaldo, der er gået på ferie. Hans klub, Juventus, er som bekendt ikke med blandt de sidste otte i Champions League-slutrunden, som skal spilles i Portugal i denne måned.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Det er netop dette forhold, som gør, at Cristiano Ronaldo er interesseret i et skifte.

Den 35-årige portugiser skiftede for to år siden fra Real Madrid til Juventus, men selvom det er blevet til to italienske mestersskaber, så er det gået skævt i Champions League.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

I sidste sæson røg Juventus ud til hollandske Ajax, og fredag blev de italienske mestre slået ud af Lyon, der blot sluttede på en syvendeplads i den franske liga (Du kan se Cristiano Ronaldos to mål på videoen øverst på denne side. Juventus vandt 2-1 over Lyon, men de blev slået ud på grund af reglen om udebanemål, da Lyon havde vundet den første kamp i Frankrig med 1-0).

Cristiano Ronaldo har to år tilbage af sin kontrakt med Juventus, og ifølge Transfermarkt har den tidligere femdobbelte Ballon d’Or-vonder en markedsværdi på 60 millioner euro (450 millioner kroner). At den trods alt ikke er højere, hænger sammen med, at en ny klub ikke kan sælge ham videre med fortjeneste.

Hvis Cristiano Ronaldo ender i Paris Saint-Germain, og han vinder det franske mesterskab med klubben, bliver han den første spiller, der har vundet mesterskabet i fire ud af de fem største ligaer i Europa. I sine unge år vandt han også Premier League med Manchester United, så han vil kun mangle Bundesligaen til samlingen.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top