The perfect guide to the casino

Topklubber holder øje med ‘den skjulte stjerne’ Christian Nørgaard

FC København møder Manchester United og den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 45.00 går hjem!

Christian Nørgaard har imponeret stort for Brentford, og den danske midtbanespiller bliver nu kædet sammen med et skifte til større klubber.

Christian Nørgaard har spillet en fantastisk sæson for Brentford, der var lige ved at kulminere i en oprykning til Premier League.

Den tidligere Brøndby-spiller er af Thomas Frank blevet kaldt en ‘skjult stjerne’, og journalist George Dagless, der dækker Championship for mediet Football League World er enig i den betragtning.

– Nørgaard fortjener helt klart ros for den sæson, han har haft i Brentford, og jeg synes, at Thomas Franks beskrivelse af ham som ‘den skjulte stjerne’ er perfekt, siger George Dagless til bold.dk.

Samtidig fortæller den anerkendte journalist, at ‘topklubber’ følger Christian Nørgaard i sommerens transfervindue, der er åbent.

– Der går rygter om, at topklubber holder øje med ham, selvom det ikke er i samme omfang som Watkins og Benrahma, siger George Dagless.

Brentfords cheftræner Thomas Frank fortalte efter playoff-nederlaget til Fulham, at han forventede stor interesse i hans bedste spillere, men han vil forsøge at holde sammen på holdet.

26-årige Christian Nørgaard spillede i Brøndby IF fra 2013 til 2018. Herefter havde han et skuffende år i Fiorentina, inden Brentford købte ham.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Thomas Frank savnede VAR: Se FIRE kontroversielle situationer fra Brentfords nedtur!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top