The perfect guide to the casino

Rivegilde i Arsenal: Ledelsen sætter Mikel Arteta på plads – HAN skal sælges!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Der er ballade i Arsenal, hvor ledelsen har bestemt, at Ainsley Maitland-Niles kan sælges mod manager Mikel Artetas vilje.

Daily Mirror skriver med Daily Telegraph som kilde, at der er brudt en magtkamp ud i Arsenal efter den skuffende sæson, hvor holdet blot blev nummer otte i Premier League og røg tidligt ud af Europa League.

Ledelsen i Arsenal har således sat Ainsley Maitland-Niles på salgslisten, og det er manager Mikel Arteta stiktosset over.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Ainsley Maitland-Niles har været i klubben, siden han var seks år gammel. Han runder de 23 senere på måneden, og han har ikke travlt med at skifte til nogen anden klub, for han har kontrakt til 2023.

Mikel Arteta er glad for Ainsley Maitland-Niles, der kan spille flere positioner, og som derfor giver holdet en vis fleksibilitet. Han var med til at vinde FA Cup-finalen over Chelsea i sidste weekend (du kan se højdepunkter og mål fra finalen øverst på denne side).

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Mikel Arteta har været til møde med ledelsen i et forsøg på at overbevise den om, at klubben skal beholde Ainsley Maitland-Niles. Men der var ikke noget at gøre.

Ledelsen mener, at et salg kan indbringe 20 millioner pund (165 millioner kroner), og de penge vil i givet fald ende på et tørt sted, for corona-krisen har været dyr for Arsenal. Og det bliver også dyrt, at klubben for fjerde år i træk går glip af Champions League.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top