The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

FC København møder Manchester United og den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 45.00 går hjem!

Her har du lørdagens rygtebørs.

At Laiio er ivrige efter at få fat i den mangeårige Manchester City-spiller, David Silva, er ikke nyt. Men ifølge italienske Tuttosport har klubben fra Rom tilbudt spanieren et gratis privatfly, hvis han vil skrive på en kontrakt. Den nuværende kontrakt er udløbet, så italienerne skal ikke betale overgangssum for den 34-årige midtbanespiller. (På videoen øverst på siden kan du se Manchester City tage afsked med David Silva, der nåede at være i klubben i ti år og vinde fire mesterskaber.)

Ifølge britiske Metro er den tidligere Chelsea-stjerne og nuværende assisterende manager i Aston Villa, John Terry, på listen over mulige afløsere til managerjobbet i Bournemouth, som blev ledigt, da Eddie Howe forlod jobbet efter klubbens nedrykning.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Manchester United har tilbudt Éric Bailly til AC Milan, som imidlertid ikke er interesserede i forsvarsspilleren fra Elfenbenskysten. Ifølge SportWitness hænger tilbuddet sammen med, at den engelske klub skal skaffe penge for at købe dyrere spillere.

Everton vil til gengæld gå efter en anden Manchester United-forsvarer i skikkelse af Diogo Dalot. Den portugisiske back kom til klubben fra FC Porto for to år siden, men han har aldrig for alvor slået til. Den historie har Daily Mirror.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Leeds vil ifølge The Sun betale 15 millioner pund (125 millioner kr.) for Liverpools walisiske højrekantspiller, Harry Wilson, der senest har været udlejet til Bournemouth. Newcastle og Aston Villa vil imidlertid også gerne have fat i ham.

FC Barcelona har tilbudt 15 millioner euro (110 millioner kroner) i overgangssum for at købe Eric Garcia af Manchester City. Den 19-årige midterforsvarer har nægtet at skrive under på en forlængelse, og han var ungdomsspiller i Kataloniens Stolthed. Goal har mere om den sag.

Samme FC Barcelona er ifølge tyrkiske NTV Spor klar med et bud på 40 millioner euro (300 millioner kroner) for Leicesters tyrkiske forsavrsspiller Caglar Söyüncü.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top