The perfect guide to the casino

‘Zanka’ forhandler i dag: Men har FCK penge nok?

Foto: Ritzau Scanpix

FC København møder Manchester United og den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 45.00 går hjem!

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen forhandler fredag med FCK om at komme hjem. Spørgsmålet er, om klubben vil ofre de penge, der skal til for at købe ham fra Fenerbahce.

Ifølge den tyrkiske sportsjournalist, Yagiz Sabuncuogolo, er Mathias ‘Zanka’ Jørgensen i realitetsforhandlinger med FCK om et skifte hjem.

– Hvis det økonomiske problem løses, skifter ‘Zanka’ til FCK, skriver han på et tweet, som du kan se herunder:

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

FCK solgte i sin tid Mathias ‘Zanka’ Jørgensen til Huddersfield for 2,5 millioner euro. Siden betalte Fenerbahce to millioner euro (15 millioner kroner) for midterforsvareren, som de undervejs har haft udlejet til Fortuna Düsseldorf i Bundesligaen.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Overgangssummen ligger sandsynligvis i dette leje, da FCK ikke har mulighed for at sælge den 30-årige danske landsholdsspiller videre med fortjeneste.

Dernæst kommer der Mathias ‘Zanka’ Jørgensens personlige lønforhold, men det er formentlig et mindre problem, da han selv tidligere har udtrykt ønske om at slutte karrieren af i FCK.

(Du kan se ‘Zanka’ i aktion for FCK mod ærkerivalerne fra Brøndby).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top