The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Gang i målene i Champions Leagues stjerneslag – til glæde for DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Manchester City – Real Madrid – begge hold scorer JA

– Efter fem måneders pause skal vi have afgjort, hvem der går videre i Champions Leagues stjernebrag mellem Manchester City og Real Madrid. Det engelske hold vandt den første kamp 2-1, og de fremstår dermed som temmelig klare favoritter til at gå videre samlet, da sejr, uafgjort eller nederlag 0-1 vil være tilstrækkeligt til at komme i kvartfinalen.

– Tilskuere eller ej – Manchester City har været stærke i deres hjemmekampe siden corona-pausen. De har vundet alle deres seks kampe på fremmed græs.

– Selvom mesterskabet glippede, råder Manchester City over en virkelig potent offensiv. De scorede ialt 102 mål i deres 38 kampe i Premier League – eller næsten tre mål i gennemsnit.

– Champions League er helt uden tvivl den største prioritet for Manchester City i denne sæson. Klubben har aldrig vundet Europas stærkeste klubturnering, og prestigen i at kunne løfte trofæet som den femte engelske klub igennem tiderne vil være enorm. Manchester Citys motivation er med andre ord på sit højeste.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– De møder Real Madrid – en klub som har vundet Champions League/Mesterholdenes Europa Cup hele 13 gange – heraf fire i de seneste seks år. De tre seneste titler vandt de alle med den nuværende træner, Zinédine Zidane, ved roret.

– Real Madrids indsats i denne sæsons Champions League har ikke været voldsomt god. De har kun vundet tre ud af deres hidtidige syv kampe. Men nu kan de koncentrere sig om denne turnering, og det er parate til at gøre et godt forsøg, selvom odds er imod dem – bl.a. fordi de må undvære anfører Sergio Ramos, der har karantæne.

– Real Madrid har vundet det spanske mesterskab, og det har de gjort på en god slutspurt, hvor de i store træk har holdt modstanderne fra scoring. I denne kamp skal de som udgangspunkt vinde med mindst to mål, og det tvinger dem frem på banen. Det giver til gengæld masser af muligheder for Manchester City til at slå kontra. Vi forventer en målrig kamp.

– Onsidebetting giver odds 1,55 på, at begge hold scorer. Det er ikke ret meget, men vi prøver at gå efter det alligevel, for det må der være gode chancer for – resultatet af første kamp taget i betragtning. Over 2,5 mål kan også spilles, men det giver endnu mindre (odds 1,51).

Spilletidspunkt: Fredag kl. 21.00

Sådan sluttede de

Manchester City nummer 2 i Premier League (V26 U3 T9)
Real Madrid nummer 1 i Primera Division (v26 U9 T3)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,55

Indsats: 250 kroner

Mulig gevinst: 387,50 kroner

Overskud: 137,50 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se alle Real Madrids mål i denne sæsons Champions League).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top