The perfect guide to the casino

Mulig byttehandel med dansk stjerne? Jonas Wind spøger i italiensk klub

FC København møder Manchester United og den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 45.00 går hjem!

Jonas Wind er på blokken i den italienske klub, Bologna, som har et muligt es, de kan smide på bordet.

Jonas Wind er blevet en stor profil for FC København trods sin unge alder, og det betyder, at interessen også er stigende i angriberen.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Lokalmediet Il Resto del Carlino skriver, at han tiltrækker sig interesse fra den italienske klub Bologna, men der er et stort issue.

FC København kræver omkring 75 millioner kroner, hvis de skal slippe den 21-årige målscorer, mens Bolognas transferbudget lyder på sølle 40 millioner kroner.

Bologna vil dog forsøge at sælge nogle spillere for at finansiere købet af FC København-angriberen, men der er også et andet kort, som kan blive spillet ud.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Bologna råder nemlig over Andreas Skov Olsen, som FC København for et år siden var meget interesseret i at købe – dengang valgte han dog det italienske skifte.

Andreas Skov Olsen har slet ikke slået igennem i Bologna, og derfor bliver der spekuleret i, om han også kan være på vej ud.

Millioner og Andreas Skov Olsen til FC København mod Jonas Wind til Bologna er ikke utænkeligt, omend Ståle Solbakken gerne vil holde på sin angriber.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top