The perfect guide to the casino

Carlos Zeca om Kamil Wilczek-affæren: Kom nu videre, Brøndby-fans!

Foto: Ritzau Scanpix

FC København møder Manchester United og den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 45.00 går hjem!

Brøndbys fans må prøve at komme sig over skuffelsen over, at Kamil Wilczek fremover skal spille for FCK, mener FCK-anfører Carlos Zeca.

Kamil Wilczek har gjort sig godt og grundigt upopulær hos fansene i Brøndby med sit skifte til FCK – mindre end et år efter, at han spillede for de blå-gule.

Men de skal komme videre, mener FCKs anfører, Carlos Zeca.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Jeg forstår, at Brøndbys fans er sure. Han har gjort så mange ting i klubben, og de forventede ikke det her, men de er også nødt til at forstå, at han er en fodboldspiller, der er nødt til at tænke på sig selv, siger Carlos Zeca til bold.dk

– I mine øjne er det normalt. Han var i Tyrkiet, og så fik han et tilbud fra FCK. Han skal fortsætte med at spille fodbold, og Göztepe er i en dårlig situation økonomisk. Han var nødt til at finde den bedste mulighed for sin familie og sig selv, siger den portugisisk-fødte græker.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Omkring FCKs egne fans forventer Carlos Zeca ingen problemer, selvom Kamil Wilczek altså har en fortid hos ærkerivalerne.

– Nu er han hos os, så er det lige meget, hvad han har gjort i Brøndby. Han har skrevet historie i Brøndby, og forhåbentlig kan han skrive en endnu bedre historie i FCK, siger han.

(Video: Wilczek: At jeg spiller i FCK er ikke jordens undergang!)

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top