The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken er ikke nervøs for Wilczeks alder: Ronaldo har også en fremragende fysik

Modtag Danmarks måske bedste velkomsttilbud lige her hos Videoslots!

FC København møder Manchester United og den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 45.00 går hjem!

Ståle Solbakken er bestemt ikke nervøs for Kamil Wilczeks alder.

Dagens største nyhed er uden tvivl Kamil Wilczeks skifte til FC København, og Ståle Solbakken har brugt det meste af dagen på, at forklare deltajerne i sommerens nok mest opsigtsvækkende handel.

Han er dog bestemt ikke nervøs for Kamil Wilczeks fysik, eller om han løber ind i de samme slags skader, som Dame N’Doye gjorde her det sidste halve år.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

– Det kan man jo ikke vide. Vi har haft et grundigt medicinsk tjek, og han ser virkelig god og fit ud. Ronaldo har eksempelvis fortsat en fremragende fysik – det afhænger af, hvad man gør med kroppen, indtager og så videre, siger Ståle Solbakken efter dagens træning til den fremmødte presse.

Kamil Wilczek har fået en tre-årig kontrakt i FC København, og netop polakkens stærke fysik har været med til at fjerne tvivlen om kontraktens længde.

Den tidligere Brøndby-stjerne har fået en treårig kontrakt med FC København, og længden var Ståle Solbakken aldrig i tvivl om på grund af angriberens fysisk.

– Tre år kan virke som lang tid. Hvis han kan sprinte i de første to og et halvt år, får vi at se, hvordan det går i det sidste halve år. Det er jeg ikke så bange for – han har en gude-fysisk.

SE VIDEOEN ØVESRT OPPE: I videoen øverst kan du se Joachim Boldsens interview med Brøndby-legenden.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top