The perfect guide to the casino

Solskjær havde sagt ja til ny spiller til Manchester United – men hans bosser sagde NEJ

Foto: Ritzau Scanpix

Modtag Danmarks måske bedste velkomsttilbud lige her hos Videoslots!

Manager Ole Gunnar Solskjær ville gerne give en halv million om ugen til 17-årig spiller. Men det sagde højere kræfter i Manchester United nej til.

Jude Bellingham skifter i den kommende sæson fra Birmingham til Borussia Dortmund. Men havde det stået til Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, var det hans klub, der havde nappet den 17-årige midtbanespiller.

Borussia Dortmund vil ifølge amerikanske ESPN giver Jude Bellingham en ugeløn på 56.000 pund (lige knap en halv million danske kroner). Og det tilbud var Ole Gunnar Solskjær indstillet på, at Manchester United skulle matche.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Men det ville næstformand Ed Woodward og ejerne, de amerikanske Glazer-brødre, ikke være med til.

De mente, at det var for mange penge at ofre på en yngling, der kun havde spillet professionel fodbold i et år, og som ganske vist har potentiale – men som ikke nødvendigvis indfrier dette potentiale.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Holdningen er, at Manchester United gerne betaler mange penge til spillere, der har etableret sig som stjerner. Men at klubben også skal passe på at undgå lønglidning og at betale dyre lønninger til spillere, der ikke præsterer.

Her føler Glazer-familien, at klubben har brændt sig nogle gange – bl.a. ved den chilenske fløjspiller Alexis Sanchez, som tjente næsten tre millioner kroner om ugen, men som ikke leverede varen, og som nu er lejet ud til Inter.

(Video: Se Manchester United vinde over Leicester og sikre sig plads i næste sæsons Champions League).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top