The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Mål- og tilskuerfattigt i Parken – men DU bliver rigere

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . FC København – Istanbul Basaksehir – under 2,5 mål

– Efter 146 dage kan der gøres klar til returkamp i Europa League mellem FCK og Istanbul Basaksehir. Tyrkerne har et forspring på 1-0 med fra den første kamp, og det er ikke meget, men det kan godt vise sig tilstrækkeligt til, at de går videre alligevel. FCK skal som udgangspunkt vinde med to mål for at komme i kvartfinalen.

– FCK har intet vist i mesterskabs-slutspillet, der antyder, at de har styrke til at slå de nykårede tyrkiske mestre ud. FCK vandt tre ud af ti kampe, og kun hjemmekampen mod AaB kan siges at være vundet overbevisende.

– Københavnerne har hjemmebanen, men spørgsmålet er, hvor meget den er værd, når der ingen tilskuere er.

– I europæiske kampe spiller manager Ståle Solbakken altid ud fra en stram defensiv. Der er ikke scoret mere end to mål i en kamp mod FCK i Europa i flere år, og i gruppespillet i Europa League gik FCK videre med en samlet score på 5-4 efter seks kampe.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Man kan sige, at FCK skal frem over isen, for hvis de ikke scorer, ryger de ud. Men med i Ståle Solbakkens regnestykke er også, at modstanderne ikke må score. Gør tyrkerne det, går de videre med både 1-0, 1-1 og 1-2.

– Istanbul Basaksehir sluttede lidt skidt af i den tyrkiske liga med to nederlag i de sidste tre kampe. Men klubbens første mesterskab kom fint i hus alligevel, så de resultater skal man ikke lægge så meget i.

– Det er fristende at spille på FCK-fiasko, men det giver ikke ret meget. Onsidebetting giver odds 1,27 på, at Istanbul Basaksehir går videre.

– Der er lidt mere at hente ved at spille på under 2,5 mål. Det giver trods alt odds 1,64, og det kan vi godt give et bet. Er man lidt mere modig, kan man gå efter sejr til Istanbul Basaksehir, hvor man får pengene retur ved uafgjort. Det giver odds 1,90. Den frække lyder på tyrkisk sejr uden mål imod. Her kommer vi op på et odds, der hedder 3,80

Spilletidspunkt: Onsdag kl. 19.00

Sådan ligger de

FC København nummer to i Superligaen (V21 U 5 T10)
Istanbul Basaksehir nummer et i Süper Lig (V20 U9 T5)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,64

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 328 kroner

Overskud: 128 kroner

(Video: Se FCK vinde over Panathinaikos i en Champions League-kamp).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top