The perfect guide to the casino

Historisk FCK-sejr: Smadrer sig forbi tyrkiske mestre – og er klar til Manchester United

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

FCK er for første gang nogensinde i kvartfinalen i en europæisk turnering, efter at holdet vandt 3-0 på hjemmebane over Istanbul Basaksehir i ottendedelsfinalen i Europa League. Dermed vandt FCK samlet med 3-1 og skal formentlig møde Manchester United i kvartfinalen.

Sikke da en opvisning af FCK.

Selvom der på grund af corona-pandemien ingen tilskueropbakning var til kampen, vandt FCK onsdag aften i Parken 3-0 over de tyrkiske mestre fra Istanbul Basaksehir, og Ståle Solbakkens mandskab er dermed klar til kvartfinalen i Europa League.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

FCK fik en ønskestart på kamepn, da Jonas Wind allerede i fjerde minut bragte sit hold foran på hovedstødsmål efter oplæg fra Guillermo Varela.

I anden halvleg scorede samme Jonas Wind på straffespark, men der var stadig spænding om udfaldet, da selv 1-2 ville være nok for Istanbul Basaksehir til at gå videre på grund af reglen om udebanemål.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Men en lille halv time før tid punkterede Rasmus Falk den spænding ved at score efter et mønsterangreb af FCK, og dermed er klubben for første gang nogensinde klar til en europæisk kvartfinale.

Resten af Europa League skal spilles som en slutrunde i Tyskland senere på måneden, og her skal FCK med allerstørste sandsynlighed møde Manchester United, som har et forspring på 5-0 inden returkampen mod østrigske LASK.

(Øverst pÃ¥ siden kan du se en video fra sidste gang, hvor FCK mødte Manchester United – og vandt).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top