The perfect guide to the casino

Eriksen garnede i Inter-sejr: FCK møder Manchester United i kvartfinalen – Sådan endte aftenens Europa League-kampe

Modtag Danmarks måske bedste velkomsttilbud lige her hos Videoslots!

Det har været en stor Europa League-aften set med danske briller.

FC København tog her til aften imod Basaksehir hjemme i Telia Parken, hvor de skulle forsøge at spille sig videre på trods af et 1-0 nederlag i Tyrkiet tidligere på året.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Det lykkedes på imponerede vis for Ståle Solbakkens tropper, som leverede en fabelagtig præstation, som resulterede i en overbevisende 3-0 sejr, og det medfører altså, at de kan se frem til at møde selveste Manchester United i kvartfinalen, efter de her til aften slog østrigske LASK med 2-1, som giver dem en samlet sejr på hele 7-1.

I opgøret mellem Inter og Getafe har der også været gode nyheder at hente set med danske briller, for her var Christian Eriksen med til at sikre det italienske storhold en 2-0 sejr over Getafe i en kamp, hvor han spillede en afgørende rolle.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Den danske landsholdsstjerne scorede nemlig til 2-0 i det 83′ minut, og han er dermed også at finde i en af de kommende kvartfinaler, hvor Inter kan se frem til at møde enten Leverkusen og Rangers.

Aftenens sidste Europa League-opgør stod mellem Shakhtar og Wolfsburg, og her sikrede det ukrainske storhold sig den adgangsgivende kvartfinale billet med en 3-0 sejr over Bundesliga-mandskabet, som samlet set måtte se sig slået med hele 5-1.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Solbakken ‘chokeret over arrogancen i UEFA’: Den kamp burde aldrig have været spillet.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top