The perfect guide to the casino

Wenger kigger i krystalkuglen: Nyt hold vinder Champions League!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Den tidligere Arsenal-manager Arsène Wenger forudser, at Champions League i denne sæson bliver vundet af en klub, der aldrig har vundet turneringen før.

Ifølge Arsène Wenger bliver det enten Manchester City eller Paris Saint-Germain, som i slutningen af august står med pokalen med de store ører.

– Alt kan ske i Champions League, men for mig at se er Paris Saint-Germain og Manchester City favoritter pÃ¥ grund af deres potentiale, siger franskmanden ifølge Goal.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Manchester City er endnu ikke kvalificeret til kvartfinalerne i denne udgave af Champions League, men de nu forhenværende engelske mestre står dog med et fornuftigt udgangspunkt, fordi de har vundet den første kamp mod Real Madrid på udebane med 2-1.

Paris Saint-Germain – der ligesom Manchester City aldrig tidligere har vundet turneringen – er til gengæld klar til kvartfinalen, hvor de møder den italienske overraskelse fra Atalanta.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

РParis Saint-Germain virker godt nok en lille smule svagere, end de var for tre-fire ̴r siden, siger den tidligere Arsenal-manager.

. Men det er en generel tendens. Fodbold på det allerøverste niveau er faldet en anelse i kvalitet i de senere år. Paris Saint-Germain er for mig at se et af de to-tre bedste hold i Europa, siger Arsène Wenger.

(På videoen øverst på siden kan du se ekspert-panelet diskutere, hvem de tror vinder Champions League).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top