Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du mandagens rygtebørs.

Cristiano Ronaldo ser ud til at blive i Juventus i mindst et år endnu, da den 35-årige portugisiske verdensstjerne har sagt, at han gerne vil vinde Serie A for tredje gang. Goal har mere om den sag. (Du kan se en video om og med Cristiano Ronaldo øverst på denne side).

Tottenham overvejer ifølge Daily Mail at gå efter angriberen Troy Deeney, der gerne vil væk fra Watford, efter at klubben rykkede ud af Premier League.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Ifølge The Sun vil Everton gerne have fat i Bournemouth’ norske angirber, Joshua King. Han er tidligere sat i forbindelse med Manchester United, hvor landsmanden, Ole Gunnar Solskjær, som bekendt er manager.

FC Barcelona er ifølge spanske El Mundo Deportivo klar til at sælge Ivan Rakitic til Sevilla FC. Den 32-årige kroatiske midtbanespiller er ikke længere fast mand på holdet hos Kataloniens Stolthed.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Daily Express skriver, at Manchester United forlanger 15 millioner pund (125 millioner kr.) af Inter, hvis milaneserne skal købe den udlejede chilenske fløjspiller, Alexis Sanchez, på en permanent kontrakt.

AC Milan har set sig varme på Tottenhams 27-årige back, Serge Aurier fra Elfenbenskysten, som indimellem giver lidt problemer for klubben uden for banen. Sky Sports har historien.

Leicester har ifølge Daily Mail kig på Celtic-bomberen Odsonne Édouard. Den franske målræv er tidligere sat i forbindelse med Arsenal og Leeds.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top