The perfect guide to the casino

Militao: Jeg kan erstatte Ramos mod Manchester City

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Den brasilianske forsvarsspiller føler sig sikker på, at han kan erstatte Sergio Ramos i den afgørende Champions League-kamp mod Manchester City.

Real Madrid skal på fredag forsøge at revanchere deres 1-2 nederlag til Manchester City, når de gæster Etihad Stadium, men det bliver altså uden kaptajnen Sergio Ramos fra start.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Den målfarlige forsvarsstjerne, som nettede hele 11 gange i den netop overståede La Liga-sæson, sidder nemlig ude med karantæne, og det forventes derfor at brasilianske Eder Militao starter inde for Zinedine Zidanes mandskab, og det skal klubbens fans altså ikke være nervøse for.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Det fortæller han i et stort interview med den spanske avis AS:

– Mod City har vi ikke vores kaptajn med, men jeg er her. Jeg kommer til at have en god kamp, tro mig. – Det er en unik mulighed for mig, og jeg skal vise mit værd og spille med alt, jeg har. Vi kommer til at vinde, siger han og omtaler efterfølgende Ramos i rosende vendinger:

– Jeg har altid været imponeret, nÃ¥r jeg har set Ramos i fjernsynet, og det er fantastisk nu at spille sammen med ham. Han er en spiller med et vildt drev. En gladiator, slutter 22-Ã¥rige Eder Militao, som Real Madrid købte i FC Porto for 375 millioner kroner sidste sommer.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Følg med i studiet i “Ren fodboldsnak”: Kan Real Madrid slÃ¥ Manchester City ud i Champions League?

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top