The perfect guide to the casino

Van Gaal: Der er bøsser i fodbold – men jeg har aldrig mødt én

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Louis van Gaal mener, at en topspiller, der er bøsse, gør klogest i at tie stille om sin sekusalitet.

– Ja, der er bøsser i topfodbold. Men der er ikke ret mange, siger den mangeårige træner og manager til det hollandske LGBT-blad Gaykrant. Det skriver Daily Mirror.

– Og mit råd til dem vil være: Lad være med at komme ud førend tidligst efter karrieren. Presset på en homoseksuel mandlig spiller vil være enormt, siger Louis van Gaal.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Den almindelige vurdering er, at der er mellem fem og ti procent af befolkningen i et land, som er homo- eller biseksuelle.

– Men fodbold er ikke et spejl af samfundet. Det er en ekstremt hård verden, og fansene vil være nådesløse, hvis der er en mandlig spiller, der springer ud som homoseksuel, siger 68-årige Louis van Gaal.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Han har trænet klubber i Holland, Tyskland, England og Spanien – foruden det hollandske landshold. Manchester United (2014-16) var Louis van Gaals sidste klub, men nu er han pensionist.

– I min lange karriere har jeg til dato aldrig mødt en spiller, der var bøsse. Ikke en. Og det fortæller næsten det hele. Der er en enkelt spiller, jeg har haft med at gøre, som jeg tror var bøsse. Men jeg siger ikke hvem – og heller ikke i hvilken klub, det var.

(Video: Årets hold i Premier League).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top