The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Gang i målene på Wembley – til glæde for DIN konto

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . FA Cup-finale: Arsenal – Chelsea – begge hold scorer JA

– Langt om længe er vi nået til FA Cuo-finalen, og den står ligesom i 2017 mellem Arsenal og Chelsea. Dengang vandt Arsenal 2-1.

– Arsenal er den klub, der har vundet turneringen flest gange – nemlig 13. Foruden sejren over Chelsea har de vundet to gange i det, man kunne kalde nyere tid. I 2014 vandt de over Hull efter forlænget spilletid, og i 2015 slog de Aston villa 4-0.

– Kampen repræsenterer Arsenals eneste chance for at få en lille smule ud af en ellers miserabel sæson. De sluttede på en beskeden ottendeplads i Premier League og er røget ud af Europa League efter nederlag til Olympiakos fra Grækenland.

– Arsenal har scoret i 30 ud af deres seneste 31 kampe i FA Cup’en.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Chelsea har vundet turneringen otte gange – senest i 2018, hvor de vandt 1-0 over Manchester United på et mål af Eden Hazard, der som bekendt ikke længere spiller for klubben.

– Chelsea vandt Europa League-finalen imellem de to klubber i 2019, og de blå må være favoritter til at vinde dagebs finale, men det er naturligvis ikke det, som væddemålet handler om.

– De to hold står traditionelt godt til hinanden. I ligaen vandt Chelsea 2-1 på hjemmebane, og kampen på Emirates sluttede 2-2. Der har været mere end 2,5 mål i fire af de seneste fem kampe imellem de to hold.

– Onsidebetting giver odds 1,71 for, at begge hold scorer. Det snupper vi gerne. Over 2,5 mål giver odds 1,83, men det udelukker naturligvis 1-1, og det ligner et resultat, som denne finale sagtens kunne slutte med efter ordinær tid. Det vil i givet fald give forlænget spilletid og eventuel straffesparkskonkurrence. Finalen skal med andre ord afgøres i dag.

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 18.30

Sådan sluttede de

Arsenal nummer 8 (V15 U14 T10)
Chelsea nummer 4 (V20 U6 T12)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,71

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 342 kroner

Overskud: 142 kroner

(Øverst på siden kan du se en video med Chelseas Cesar Azpilicueta, der fortæller om holdets vej til årets finale).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top