Marcondes og Brentford er SÅ KLAR til milliardkampen: – Vi er det bedste hold!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Emiliano Marcondes glæder sig til milliard-kampen mod Fulham, og han betragter sit Brentford-hold som favoritter til at rykke op i Premier Leagyue.

Tirsdag skal Brentford møde Fulham i playoff-finalen om oprykning til Premier League. Kampen går også under navnet milliard-kampen, fordi vinderen får 1,4 milliarder i tv-penge for at rykke op.

– Vi er det bedste hold, så vi har ikke noget at være bange for, siger Emiliano Marcondes til sport.tv2.dk

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Han tilhører sammen med Mathias Jensen, Henrik Dalsgaard og Christian Nørgaard den danske stamme på Brentford-holdet, der også har dansk træner i skikkelse af den tidligere Brøndby-træner, Thomas Frank.

Emiliano Marcondes spillede en afgørende rolle med et mål, da Brentford onsdag sikrede sig pladsen i finalen ved at slå Swansea 3-1 på hjemmebane efter 0-1 i Wales i den første kamp. (Du kan se højdepunkter og mål – bl.a. målet fra Emiliano Marcondes – fra den afgørende kamp på videoen øverst på siden(.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Der har været meget snak om, at vi har haft gummiben og været nervøse og sådan noget, men jeg synes egentlig ikke, at det har været tilfældet. Jeg synes, vi har været lidt uheldige. De, der har set kampene, har jo også kunnet se, vi har været det bedste hold – også i de kampe, vi har tabt her til sidst, siger Emiliano Marcondes.

Fulham kom til milliardkampen ved at slå en anden walisisk klub – nemlig Cardiff.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top